آغاز طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در مشهد | کشف و ضبط احتکار ۱۰ هزار تن شکر در مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳) آیفون ۱۶ و ۱۳ چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | افت ۸ میلیونی پژو ۲۰۷ مثبت کم‌حجم بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) چند؟ وانت آریسان با قیمت پایه در بورس کالا معامله شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت‌ها در بازار طلای مشهد رشد کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) | طلا و سکه در مشهد چند قیمت خورد؟ سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ چه‌زمانی واریز خواهد شد؟ وضعیت بازار مبل مشهد در آستانه نوروز ۱۴۰۴| مشهد قطب تولید مبلمان در کشور مبلغ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (یکم اسفند ۱۴۰۳) | جهش دوباره دلار به کانال ۹۲ هزار تومان خطر در کمین دارندگان تتر در ایران بانک مرکزی با پیش‌فروش سکه و بالانگه‌داشتن قیمت دلار، به‌دنبال تأمین نیازهای مالی آخر سال است اقتصاد داخلی، نیازمند نیرومندسازی از درون فروش خودرو‌های سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود صبر ۱۱۵ ساله کارگران برای خانه‌دارشدن ناترازی قیمت بلیت هواپیما و عدم توازن در فروش بلیت قطار‌های نوروز ۱۴۰۴ افزایش قیمت برنج ایرانی و خارجی | قیمت برنج قد کشید بررسی وضعیت بازار مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | بازار مسکن در خواب زمستانی مَسکن در کدام استان ارزان‌تر است؟ قیمت خرما در آستانه ماه مبارک رمضان در مشهد چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا ویژه (اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد + جدول مذاکرات صلح اوکراین نفت را گران کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) جزئیات بیشتر از تعیین هزینه ۲۳.۴ میلیون تومان سبد معیشت کارگران شروط صعود بورس در ماه پایانی ۱۴۰۳ چیست؟ اسد مجید خان، دبیرکل اکو، وارد مشهد مقدس شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) خریداران طلا از ابتدای سال ۱۴۰۳، بیشترین سود را ثبت کردند | بازدهی ۱۰۲درصدی طلای ۱۸عیار حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود+ جزئیات
سرخط خبرها

پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳) | خروج پول از بازار ادامه دارد؟

  • کد خبر: ۳۱۶۸۶۶
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۶
پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳) | خروج پول از بازار ادامه دارد؟
بازار سهام طی دو روز معاملاتی گذشته بیش از چهار هزار میلیارد تومان پول حقیقی از دست داده است. در همین حال، شاخص کل بورس نیز با سقوط شدیدی رو‌به‌رو شده و اکنون در سطح دو میلیون و ۶۷۸ هزار تومان دست و پا می‎‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در حالی وارد روز میانی هفته می‌شود که از سمت بازار‌های ارز و طلا تحت فشار است و همزمان، با دریافت خبر‌های منفی، موجی از فروش را تجربه می‌کند. با این حال، برخی زمزمه‌ها حاکی از حل و فصل مشکلات قیمت دلار شرکت‌ها یا همان دلار توافقی‌ست که می‌تواند چشم‌انداز مثبتی را برای سرمایه‌گذاری در بازار ارز ایجاد کند.

هر روز بر ارزش صفوف فروش افزوده می‌شود و بیشتر نماد‌های بازار، حتی سهام ارزنده و آینده‌دار، عرضه می‌شوند. این در حالی‌ست که بازار سهام تا همین یک ماه پیش، با ورود پیوسته پول حقیقی و رونق معاملات رو‌به‌رو بود.

کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که این بازار طی هفته‌های اخیر با خبر‌هایی از قبیل استیضاح وزیر اقتصاد، نرخ خوراک پتروشیمی‌ها، داغ کردن بازار طلا و سکه، تعطیلی‌های بدون توجیه و منطق در هفته چهارم بهمن و تزریق اخبار منفی سیاسی، سرکوب شده است.

خروج چهار هزار میلیارد تومانی پول حقیقی طی دو روز (بدون احتساب خروج پول در دو روز معاملاتی هفته گذشته) انگشت اتهام را به سمت بازار‌های ارز و طلا، به‌ویژه معاملات سکه نشانه می‌رود. بازار‌هایی که اکنون بانک مرکزی به بازیگر اصلی آنها بدل شده است. اما آیا این بازی، ادامه‌دار خواهد بود یا بالاخره بانک مرکزی در جایی، سوت پایان را به صدا در می‌آورد و بازار‌ها را به مسیر متعادل خود بازمی‌گرداند؟

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

بازار سرمایه این روز‌ها با خروج پول حقیقی به سمت بازار سکه روبروست. جذابیت خرید و کسب سود از بازار سکه که این روز‌ها قله‌های قیمتی تازه‌ای را تجربه می‌کند، بازار سهام را تحت تاثیر قرار داده است. با این حال، اما به نظر می‌رسد سیاست پیش فروش سکه از سوی مرکز مبادله، زیر قیمت بازار بتواند بازار سکه را اندکی تعدیل کرده و جذابیت هیجانی آن را متعادل کند.

کاهش میزان خروج پول حقیقی از بازار سهام در روز یکشنبه و کاهش فشار فروش در اغلب سهم‌ها در مقایسه با روز شنبه نیز می‌تواند موید همین فرضیه باشد.

از سوی دیگر، مساله نرخ خوراک پتروشیمی‌ها که روز شنبه شوک تازه‌ای را به بازار تحمیل کرده بود نیز با شفاف‌سازی و روشنگری تحلیلگران بازار سرمایه، رفع و رجوع شده و اثر خود را از دست داده است.

تنها مورد مهمی که بازار سرمایه پیش روز خود دارد، گپ بالای نرخ دلار توافقی با دلار آزاد است که این روز‌ها به ۳۰ درصد رسیده است. این در حالی‌ست که قرار بود دلار توافقی با قیمت واقعی‌تر معامله شود تا رانت ارزی موجود را از بین ببرد، اما به نظر می‌رسد دلار توافقی هم به سرنوشت نیما دچار شده است.

با این حال، اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه قرار است در جلسه روز سه‌شنبه مجلس با وزیر اقتصاد، قیمت ارز توافقی مورد بررسی قرار گیرد. دیدگاه خوشبینانه این است که رانت‌جویان بالاخره به واقعی شدن قیمت دلار توافقی تن بدهند و این بازار بتواند کارکرد و نقش اصلی خود را ایفا کند.

بااین حال، اما برای پیش بینی بورس دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ باید توجه داشت که هنوز حل و فصل مشکل قیمت دلار توافقی به نتیجه مورد وثوق نرسیده است. از سوی دیگر، حراج سکه همچنان ادامه دارد و بازار آزاد نیز هنوز داغ است. به این ترتیب نمی‌توان انتظار چرخش پول به سمت بازار سهام را داشت. با این حال، اما به نظر می‌رسد معاملات بازار سهام در روز دوشنبه متعادل‌تر پیگیری و از قدرت فروشندگان کاسته شود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->